Sorozatos balesetek a csúszós utakon

A pécsi elkerülőn, Mánfán, Pellérden és a Kővágószöllős mellett is felborult és árokba csúszott autókat mentettek – tudósít a Babara.hu.

Több baleset is történt ma reggel Baranyában a jeges utakon. Pécsett a Pláza mögötti elkerülő úton egy autó az árokba csúszott és az oldalára dőlt. Nem messze onnan, szintén a jeges úton történt egy baleset, ott az autó felborult. Pellérden egy autós a villanyoszlopnak csúszott.

Mánfa után a 66-os úton több autó is a jég áldozata lett és az út széli árokba csúszott. A pellérdi faiskolánál szintén egy autó borult árokba. A Babara.hu szerint egyik balesetnél sem történt sérülés.

Tegnap hajnalban komlón egy kenyérszállító kisteherautó a csúszós úton az árokba, az oldalára borult – írja a Baranya Megyei Katasztrófavédelem.  A komlói hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik heveder segítségével kerekeire állították a gépjárművet, amely így félre tudott állni.

A Kővágószőlős felé vezető úton is megcsúszott egy személygépkocsi a jeges talajon. Az autó irányíthatatlanná vált, majd az út széli árokba csapódott. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt, a tűzoltók porral oltóval biztosították a helyszínt. Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt.

Sorozatos balesetek a csúszós utakonpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Kékhírek, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.