Programozás oktatás már nem csak általános iskolásoknak!

„A kódolás a huszonegyedik század olyan nélkülözhetetlen képessége, mint az írás vagy az olvasás.” –mondja ezt a Microsoft, és vallják ez a legnagyobb IT cégek is.

A programozás segítségével a fiatalok olyan készségeket tudnak elsajátítani, mint a logikus gondolkodás, a kreativitás, gyors helyzetfelismerés, problémamegoldó képesség. Ezen készségek birtokában a diákok már könnyen érvényesülnek az iskolában, és később a munkaerő piacon is.

Délutáni és hétvégi programozó kurzusaink 2015 szeptemberében indultak a főként általános iskolások részvételével.

digiscool_logo_szurke

Nagyon sikeres félévet zárunk, szép számmal látogatják foglalkozásainkat a diákok, élvezettel vetik magukat a különböző projekt feladatokba, nagyon jó közösségek alakultak ki. Az elmúlt néhány hónapban sok pozitív változáson mentünk keresztül. Nevet váltottunk, Logiscool-ról Digiscool-ra, ezzel is jelezve, hogy a digitális világ megértésére és oktatására bővül kínálatunk. Még jobban fókuszba kerültek a középiskolások, valamint az egyetemisták és felnőttek. A középiskolások mind nagyobb rétegét szeretnénk megismertetni a programozással, látványos projektek keretében kedvet csináljunk a kódoláshoz, és ezzel is segítsük tanulmányaikat. Az egyik leggyorsabban fejlődő technológia, a 3D nyomtatás is szerepel már kurzuskínálatunkban. Árainkat úgy módosítottuk, hogy minél több család számára váljon elérhetővé az oktatás. Vállalkozásunk februártól tíz diáknak nyújt ingyenes oktatást, így olyan gyerekeket is tudnak programozni tanulni, akiknek egyébként erre nem lenne lehetőségük.

digiscool-szorolap-A5_jan24

Kezdeményezésünkkel szeretnénk felhívni az IT cégek figyelmét, hogy támogassák mind szélesebb körben a programozás oktatást megyénkben.

Jelentkezz február 1-től induló kezdő kurzusainkra online: www.digiscool.hu

Programozás oktatás már nem csak általános iskolásoknak!pecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hirdetés, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.