Menetrendek és információk az év utolsó napjára

Szilveszterkor mindenki koccint és ünnepel, nincs ez másként a legtöbb szolgáltatónál sem. Éppen ezért a buszok, vonatok, mind módosított, ritkított menetrend szerint közlekednek. Összegyűjtöttük, mik a mai napra vonatkozó változások.

A Tükebusz tájékoztatása szerint, a buszok a szabadnapra meghirdetett menetrend szerint közlekednek. Éjjel, egészen hajnalig (éjféltől négy óráig), az Árkád-Uránváros és az Árkád-Kertváros oldalon 15 percenként, 2016-os jelzéssel indulnak járatok az utasforgalomhoz igazodva. A peremkerületi, mecsekoldali járatok a Széchenyi téri tűzijátékhoz igazodva, 0.30-kor indulnak a Főpályaudvarról. Bővebb tájékoztatás itt található.

A parkolás Pécs teljes területén ingyenes lesz ma. Ez egészen január negyedikéig, reggel 8 óráig így is marad.

A Pannon Volán is módosítja a menetrendet az év utolsó napján. A távolsági járatokkal utazók bővebben ezen az oldalon tájékozódhatnak a járatok indulása felől.

Megváltozott a MÁV menetrendje is december 31-ére, a változásokról információkat pontosabban itt kaphatunk .

Országszerte, így Pécsett is, a boltok többsége 12 órakor bezár, esetleg néhány kisebb élelmiszerbolt, üzlet tovább nyitva tarthat.

A tűzijáték árusító helyek természetesen egész nap nyitva lesznek, van, ahol még éjfél után is kiszolgálják a vásárlókat petárdákkal, rakétákkal, hogy senki se unatkozzon, minél nagyobb fénnyel és hanggal induljon 2016.

Menetrendek és információk az év utolsó napjárapecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hírzóna, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.