Közgazdász MBA-képzés a Pannon Egyetemen!

Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán is elérhető már az okleveles közgazdász-képzés MBA mesterszakon. Az MBA a világ legrangosabb, legismertebb és legelterjedtebb egyetemi fokozatú végzettsége a menedzsment területén.

Az élethosszig tartó tanulás időszakát élve periodikusan feltámad az emberben a vágy az újabb ismeretek elsajátítására, illetve a már meglévők elmélyítésére.
Lehet, hogy ez a periódus az Ön számára pont most érkezett el? A LEGJOBBKOR! ISMÉT lehetőség van ÁLLAMILAG TÁMOGATOTT formában okleveles közgazdász végzettséget szerezni Master of Business Administration (MBA) mesterszakon!

Elsősorban azok számára fejlesztették ki, akik akár az üzleti életben, akár az államigazgatásban vagy éppen a non-profit szektorban vezetői karrierre vágynak. Mivel egy rendkívül gyakorlatorientált képzésről van szó, ezért a vállalati igény kifejezetten magas az MBA-végzettek irányába.

A képzés keretében tökéletesítheti menedzseri képességeit és elsajátíthatja a menedzsment, a stratégiai gondolkodás, az innováció, a vezetői pénzügyi irányítás, a kontrolling és vezetői döntések legfontosabb pilléreit.

Kiknek ajánljuk a Master of Business Administration mesterszakot?
Mindazoknak, akik
– az üzleti élet minden fontosabb területén megbízható, versenyképes tudást szeretnének szerezni a legkorszerűbb tudásmegosztási módszerekkel;
– számára fontos a magas szintű ismeretek elsajátítása a vállalkozások, szervezetek változtatását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakításához;
– versenyképes szintre szeretnék fejleszteni szervezői, irányítási és döntési képességeit;
– saját kezükbe akarják venni a karrierjük menedzselését.

A mesterképzési szak célja olyan szakemberek képzése, akik az üzleti terület minden fontosabb részterületén megszerzett ismereteik birtokában képesek a vállalkozások életben maradását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet kialakítására. Ismerik a nemzetközi gazdaság fő tendenciáit, valamint képesek az emberi erőforrások, illetve általában szervezetek, vállalkozások tevékenységeinek irányítására. Cél továbbá a megfelelő elméleti alapokkal ötvözött karriergyorsítás. Megfelelő ismeretekkel rendelkeznek tanulmányaik doktori képzés keretében történő folytatására.

A mesterképzésbe történő belépésnél előzményként elfogadott szakok: teljes kreditérték beszámításával vehetők figyelembe: a gazdálkodási és menedzsment, a pénzügy és számvitel, a nemzetközi gazdálkodás, a kereskedelem és marketing, valamint a műszaki menedzser alapképzési szakok. A bemenethez a meghatározott kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető alapképzési szakok: az emberi erőforrások, a turizmus-vendéglátás, az alkalmazott közgazdaságtan, a gazdaságelemzés, a közszolgálati, az üzleti szakoktató alapképzési szakok.

Figyelem! A mesterszakra való jelentkezéssel párhuzamosan előzetes kreditelismertetési kérelmet kell benyújtani egyetemünkre!

Képzés időtartama, képzési forma: 4 félév; MLA, MLK.
Képzési nap: szombat.
Végzettség megnevezése: okleveles közgazdász MBA szakon.

Jelentkezni normál felvételi eljárásban 2016 szeptemberében induló képzésre 2016. február 15-ig lehetséges.

Jelentkezni minden esetben kizárólag elektronikusan lehet a www.felvi.hu rendszerében történt regisztrációt követően.

További tájékoztatás:

Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusz
8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 18.
www.uni-pen.hu/keresztfelev

Lehota-Szolvik Edit
+36 30 635 0817
szolvik.edit@uni-pen.hu

Héhl Gina
+36 30 958 3006
hehl.gina@uni-pen.hu

Közgazdász MBA-képzés a Pannon Egyetemen!pecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Pécsi hírek, PR
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.