Jönnek a részeges rendőrségi hírek

Az egyik férfi egy bankfiókban erőszakoskodott, de még kihallgatni sem tudták, míg a másik társasház ajtaját rugdosta, majd ittasan vezetett. 


Részegen ment neki az őrnek a bankban

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. december 28-án 11 óra körüli időben egy pécsi bakfiókban egy ittas férfi zavarta meg a kiszolgálást, majd amikor a biztonsági őr intézkedett vele szemben, agresszíven lépett fel és rendőri segítséget kellett hívni.

A kiérkező járőrök a férfit elfogták, megbilincselték és előállították a rendőrkapitányságra. Kihallgatni azonban nem lehetett, mert annyira ittas volt.

Vele szemben a Pécsi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrök útközben fogták el az elkövetőt

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ittas férfi szintén december 28-án 21 óra körüli időben Komlón, egy társasház lakása előtt fenyegetőzött, rugdosta a bejárati ajtót, majd autójába ült és elhajtott. A rendőrök pár perccel később – ahogy a helyszínre tartottak – útközben tartóztatták fel a férfit és igazoltatták.

Szondát fújatták vele, amely pozitív értéket mutatott, ezért előállították további mintavételre. A vezetői engedélyét a helyszínen elvették. A vizsgálatot végző orvos magas alkoholos befolyásoltságot állapított meg a férfinél.

K. Ferenc 39 éves komlói lakossal szemben egyelőre ittas vezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Komlói Rendőrkapitányságon.

Jönnek a részeges rendőrségi hírekpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Kékhírek, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.