Jön a havazás és nagyon hideg lesz

Napsütésre és havazásra is készülni kell a hétvégén. Marad a hideg idő, éjszakánként több helyen mínusz 10 Celsius-fok alá is csökken majd a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken mindenütt több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 12 és mínusz 6 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1 fok között várható.

tél, hó, szabolcsfalu,hl01
Reméljük, szánkózni is lehet

Szombaton nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, északnyugat felől egyre többfelé várható havazás. A leghidegebb órákban általában mínusz 13 és mínusz 8 fok közötti hőmérséklet várható, de a hóval borított területeken ennél hidegebb is lehet. Napközben mínusz 3 és plusz 1 fok közé melegedhet a levegő.

Vasárnap a rövid napos időszakok mellett erősen felhős lesz az ég. Szórványosan fordulhat elő hószállingózás, kisebb havazás. A minimumhőmérséklet mínusz 9 és mínusz 3 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan mínusz 2 és plusz 5 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Jön a havazás és nagyon hideg leszpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hírzóna, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.