Intim és illegál buli lesz Pécsen

A Kistehén Tánczenekar volt tagjai alkotják az Intim Torna Illegált, azt a bandát, akik elképesztő gyorsasággal váltak az ország egyik legjobb koncertzenekarává. Épp ezért nem meglepő, hogy őrült módon bulis zenéjüket sok fiatal és kevésbé fiatal imádja. A pécsi rajongók most testközelből is megtapasztalhatják a bandából áradó ősenergiát, ugyanis az Intim Torna Illegál Pécsre jön!

Február 5-én városunkba látogat az ország egyik legenergikusabb, legbulisabb és legkattantabb bandája. Az Intim Torna Illegál belülről és kívülről is megmozgatja majd a pécsi Est Caféba látogatókat, ez garantált. Hatalmas szeretet és önkívület-hangulat árad sajátos rockzenéjükből, amelyet egyébként nemcsak a hazaiak ismernek és szeretnek, hanem majdhogynem az egész világ is, hiszen a zenekar Magyarország egyik legviláglátottabb bandája.

A Kistehén Tánczenekar utódzenekara sokak szerint hazánk egyik legjobban eladható és legdinamikusabban növekvő együttesévé vált az utóbbi évek során, ennek jó bizonyítéka, hogy a hazai fesztiválok mindegyikén óriási tömegeket vonzanak, koncertjeik pedig a fővárosban már egytől-egyig telt házzal mennek, ami mondjuk annak is köszönhető, hogy slágereik elég sokat pörögnek a rádióban. Mindezt azért érdemes tudni, mert bizony a pécsi Est Café nem túl nagy hely, érdemes tehát időben beszerezni a jegyeket.

A banda pécsi rajongói már csak azért sem hagyhatják ki a bulit, mert az Intim Torna Illegál tavaly decemberben egy kicsit szorosabbra fűzte kapcsolatát a várossal. Legújabb klipjükben ugyanis – amely a Nem szalad el című dalukhoz készült – nem más szerepel, mint a Punnany Massifból ismert Felcser Máté. Ki tudja, még az is lehet, hogy ő is ott lesz a koncerten…

Intim és illegál buli lesz Pécsenpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Ajánljuk, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.