Három új pécsi banda és imádjuk őket!

Már korábban lenyűgözött minket, hogy mennyi tehetséges zenekar közül tudunk válogatni a feltörekvő pécsi bandák  közül, ezért már ITT és ITT írtunk róluk, de nem bírunk betelni, és úgy tűnik a sor még bőven folytatható. Így most egy kicsit más zenei világot ragadunk meg, mint korábbi írásainkban. Jöjjön újabb három pécsi formáció!

New Jane

A New Jane egy korábban feloszlott zenekar újjáéledése, egy énekes hölgy és egy gitáros férfi fantasztikus jazzes duója. A feldolgozások közt találhatunk saját dalokat is, de találkozhatunk Dido, Cserháti Zsuzsa, vagy éppen Norah Jones dallamokkal is. Horváth Genovéva tiszta és gyönyörű hangja tökéletesen illik Pozsgai Tamás gitárjátékához, a színpadon pedig egy élmény nyújtanak.

Nemrég a banda a Szabadkikötőben csillogtatta meg a tehetségét, de reméljük hamarosan újra színpadra lépnek. Koncertekért lessük a Facebook oldalukat ide kattintva.

Hallgasd meg őket:

Generation Impasse

Újabb tehetséges banda, jóképű tagokon lehet legeltetni a szemet. Ezt már szeretjük. A négy fős zenekar büszkélkedhet egy basszusgitárossal – Bodonyi Benjamin, gitárossal és énekessel – Panka Péter, gitárossal és vokálossal – Süveges Dominik, és egy dobossal, vokálossal – Tóth Áron. Persze a rockzenei tehetségük nekünk is feltűnt már, nemrég videót is készítettünk a kezdő formációk elindulásának a nehézségeiről. A videót itt tudja megtekinteni.

A srácok már bizonyítottak az Ördögkatlan fesztiválon, a Fishing on Orfűn, a PTE BTK Szenes Klubjában, és a Szabadkikötőben is színpadra léptek már, és reméljük, még sokszor, sok helyen fogják megmutatni, hogyan is kell a rockzenét csinálni. Facebook oldaluk itt.

Hallgasd meg őket:

Funktomas

Bár a zenekar eredetileg csupán szabadidős zenélés szándékával jött létre, már többször is bizonyította, hogy igenis ott a helyük az élmezőnyben. A 2012-es évjáratú funky- és Jamiroquai tribute/cover zenekar nagyon élvezhetően mutatja be az ismerős Jamiroquai, Lenny Kravitz, Red Hot Chilli Peppers vagy éppen Stevie Wonder dallamokat. A tagok Bacsó Zsolt – basszusgitár, Banna Zoltán – billentyű, Tury István – gitár, Horváth Genovéva – ének, Czinder Attila – dob, uhász Tamás – szaxofon és Komár Vivien – ének.

A csapat számos tagváltáson esett át, de bízunk benne, hogy a jelenlwegi formáció marad, és többször is színpadra lépnek majd. Láthattuk őket már egyebek mellett a Szabadkikötőben, a Trafikban és a Hangulatsziget Fesztiválon. Egy lájkot mindenképpen nyomjunk oldalukon, itt.

Hallgasd meg őket:

Három új pécsi banda és imádjuk őket!pecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Abszolút Nő, Pécsi hírek, randi
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.