Gondoljunk már most a nyárra!

Most a tél közepette érdemes igazán tervezgetni a nyarat, elég frankó ajánlatokra bukkanhatunk ugyanis pár pécsi utazási iroda repertoárjában.

Egy pillanatra tegyük túl magunkat azon, hogy a városban egymást érték a téliesebbnél téliesebb események – az ónos eső, a fagy, a fránya hólánc felrakása, és persze a több centiméternyi hó – és révedjünk kicsit a jövőbe, mondjuk tervezgessük kicsit a nyarunkat. Ilyenkor télvíz idején ugyanis lehet találni jó pár olcsó utat szép, melegebb vidékeken.

A tivati szállás
A tivati szállás

Nincs is jobb annál, mint a rideg, hideg, latyakos januárban azon tűnődni, hogy milyen jó lenne nyáron elugrani Montenegróba. Ha mondjuk Tivatba mennénk, érdemes a Kantavár Utazási Iroda ajánlatait böngészni, ugyanis júliusban és augusztusban is indulnak olyan turnusaik, melyeken éjszakánként 10 ezer forintnál kevesebbért foglalhatunk szállást a pálmafás, sok stranddal körbeölelt, napfényes montenegrói üdülővárosba.

Ulcnijban ilyen helyen lazulhatunk
Ulcnijban ilyen helyen lazulhatunk

Hasonlóan olcsón juthatunk el augusztusban az albán határhoz közeli Ulcnijba is. A 7 éjszakás (éjszakánként 9500 forintért) turnus pedig mindenképp megérheti azoknak, akik olcsón szeretnének egy kellemes szállodában, egy gyönyörű városkában nyaralni, és élvezni a 32 kilométernyi tengerpartot.

Horvátország mindig kedvelt célpontja volt a pécsieknek, miért ne lehetne mondjuk már most elintézni, hogy júniusban éjszakánként 8650 forintért lazuljunk Crikvenica egy hangulatos apartmanjában? Mégis, a legerősebb ajánlat talán a következő: júniusban egy fő, éjszakánként 3850 forintos áron pihenhet a bosznia-hercegovinai Neumban, egy 4 csillagos szállóban. Megfontolandó.

Bosznia-Hercegovina szép kis hely
Bosznia-Hercegovina szép kis hely

A pécsi Tensi nagyon érti a görög utakat, kedvencünk a 7 éjszakás júliusi kaland a Sartiban található apartmanban, egy főnek 43 ezer forintért.

A mauritsiusi szálloda se semmi
A mauritiusi szálloda se semmi

A Minaret Travelnél találtunk igazán egzotikus utakat, tavasszal mehetünk viszonylagosan olcsón Kenyába (4 éjszaka 146 ezerért fejenként), Kubába (4 éjszaka 113 ezerért fejenként), de ha nagyon úgy tartja kedvünk, és a pénztárcánk is engedi, 6 éjszakát egy dubai-i 4 csillagos szállóban is eltölthetünk, potom 240 rongyért. Esetleg Mauritsiuson is ünnepelhetjük a húsvétot, 6 éjszaka fejenként 230 ezer – van akinek megéri.

A Dóm Tours segítségével júniusban eljuthatunk például – alapvetően olcsón – Jordániába is, hiszen 10 éjszaka egy négycsillagos szállóban 230 ezer forintért fejenként, nem is olyan rossz – már ha nem számoljuk a súlyos reptéri illetéket.

Gondoljunk már most a nyárra!pecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hírzóna, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.