Folytatódik Baranyában a Házhoz megyünk program

A bűnmegelőzési szakemberek a programsorozat ideje alatt minden hónapban, hetente három időpontban és helyszínen várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015. szeptember 30-án „Házhoz megyünk” címmel indított kampányt hazánk vagyonbiztonságának elősegítése céljából. A rendőrök és a közreműködő szervezetek képviselői az információs pontokon tájékoztatják a lakosságot a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről, amelyben segítséget nyújtanak az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara képviselői, valamint a polgárőrszövetség városi szervezeteinek munkatársai is.

A program fő célja, hogy az érdeklődő állampolgárok szakemberektől kérhessenek vagyonvédelemmel kapcsolatos tanácsokat és közvetlen ajánlásokat. A tájékoztatások és a szórólapok átadásán túl az érdeklődők kötetlenül tehetik fel a témával kapcsolatos kérdéseiket, amelyekre a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai készséggel válaszolnak. A hiteles forrásból származó információk mindenkinek segíthetnek abban, hogy elkerülhessék a veszélyhelyzeteket és ne váljanak bűncselekmények áldozataivá.

Baranya megyében 2016 februárjában, az alábbi időpontokban és helyszíneken várják az érdeklődőket:

Komló
Komló Város Önkormányzat József Attila Könyvtár és Muzeális Intézmény (7300 Komló, Városház tér 1. szám)
Időpont:
2016. február 2-án, 9-én, 16-án és 23-án 9 órától 12 óráig

Pécs
ANK Művelődési Központ (7632 Pécs, Apáczai Csere János körtér 1. szám)
Időpont:
2016. február 3-án, 10-én, 17-én és 24-én 16 órától 18 óráig

Tesco Hipermarket
(7630 Pécs, BudaiVám 1. szám)
Időpont:
2016. február 4-én, 11-én, 18-án és 25-én 16 órától 18 óráig

Folytatódik Baranyában a Házhoz megyünk programpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hírzóna, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.