Feldarabolta és feldolgozta áldozatait a tolvaj

A következő rendőrségi hírnek nincs semmiféle pécsi, vagy baranyai kapcsolódása, de úgy gondoltuk, hogy erről a sokkoló történetről minél több embernek kell tudnia. Íme:

Az újszászi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a Zagyvarékason történt tyúk lopás ügyében.

Az Újszászi Rendőrőrs eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. József zagyvarékasi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi 2016. január 25-én 19 óra és 2016. január 26-án 6 óra közötti időben a kerítést kivágva bejutott egy zagyvarékasi ingatlan udvarára, ahol a tyúkólból eltulajdonított tizenhárom darab tyúkot. Az újszászi rendőrök a beszerzett információk alapján rövid időn belül azonosították a jogsértőt, akinek otthonában feldolgozott állapotban megtalálták a baromfikat. A járőrök a férfit előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

A helyszínelők megörökítették a tragédiát
A helyszínelők megörökítették a tragédiát

Az Újszászi Rendőrőrs az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal a Szolnoki Járási Ügyészség részére megküldte.

Feldarabolta és feldolgozta áldozatait a tolvajpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Kékhírek, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.