Dübörög a Tüke-kártya

Töretlen a tavaly decemberben bevezetett új pécsi Tüke Kártya iránti népszerűség azt követően is, hogy a Széchenyi téri Tüke Iroda mellett már három új helyszínen is lehet igényelni a kedvezményekre jogosító plasztiklapocskát.

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt év végén újult meg a Tüke Kártya, amely számtalan szolgáltatáshoz jelentős kedvezményeket kínál fel a pécsi kártyatulajdonosoknak.

Katreiner Zoltán, a kártyarendszert működtető Pécsi Kreatív Központ Kft. ügyvezető igazgatója szerint az új, fényképes kártya népszerűségét jól mutatja, hogy a mai napig már közel 10 ezer darabot váltottak már ki belőle.

tüke kártya, páva zsolt, hl03
Páva Zsolt, Pécs polgármestere is kiváltotta a kártyát

Hozzátette: már decemberben látták, hogy nagy az érdeklődés, ezért a Széchenyi téri, a Városháza aljában található Tüke Iroda mellett az év első hónapjában három további helyszínen nyitottak kártyaigénylő pontokat. Így már a belvárosi Milliennium Üzletházban, a Biokom NKft. Siklósi úti központi ügyfélszolgálatán és Kertvárosban, az Apáczai körtéren, a Nevelési Központnál is lehet kérni a kártyát, amely pár perces ügyintézés után át is vehető.

– Mostanra kiegyenlítetté vált az irodák forgalma, szerencsére sehol sem tapasztalhatóak hosszas várakozási idők. Örömre ad okot, hogy folyamatosan, naponta egyre több szolgáltató csatlakozik a programhoz, az elfogadóhelyek listája folyamatosan bővül – mondta Katreiner Zoltán.

Tájékoztatása szerint mára már több mint száz helyen érhetőek el kedvezmények a Tüke Kártya tulajdonosai számára, külön online csatornákat létesítettek az elfogadóhelyekkel való kommunikáció érdekében.

Megújult a Tüke-kártya honlapja is

A honlapon fellelhető minden kedvezményes elfogadóhely kategóriákba osztva a könnyebb tájékozódás érdekében, ráadásul térkép is mutatja, merre találhatóak, számos kiegészítő információval.  A kártyaigénylőhelyeket, ügyfélszolgálatokat is feltünteti a honlap, nyitva tartással együtt. Továbbá, lehetőség van arra is, hogy vállalkozóként bárki csatlakozzon a kártyaelfogadó helyekhez.  Minden, a kártyával kapcsolatos felmerülő kérdésre is választ talál az érdeklődő, és nem utolsósorban a honlapot mobiltelefonra is optimalizálták.

Dübörög a Tüke-kártyapecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hírzóna, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.