Bándy Kata gyilkosa sokallja a 40 év börtönt

A rendőrségi pszichológusnő, Bándy Kata gyilkosával a Hír TV Riasztás című műsorában készítettek interjút, amelyből az derült ki, hogy Péntek László nem tartja megfelelőnek azt, ahogyan a bíróság kezelte az ügyét – írja a Blikk.

A pszichológusnő 2012. július 7-én egy pécsi sörözőből ment haza, amikor László követni kezdte, majd megpróbálta megerőszakolni, megfojtotta, holttestét pedig egy bokros árokba gurította.

Bándy Kata

“Pár részletet kihagytak a dologból. Ezek a minősítő körülmények nem fedték a valóságot, és nem is hagyták, hogy ezt komolyabban kivizsgálják, csak valakire rá kellett húzni a vizes lepedőt. Volt arról szó, hogy nagyon meg lett verve, meg harapdálva. Kértünk fogmintát, hogy valóban történtek-e ilyen dolgok, de nem történtek meg ezek sem. Nem vertem meg!” – mesélte a Riasztás riporterének.

A bíróság első fokon életfogytinglanra ítélte Pénteket, de másodfokon, amikor már Tuza Péter védte, csak 40 évet kapott. A gyilkos még ezt az időt is túlzásnak tartja:

“Hát most emberéletről beszélgetünk… Nem tudok olyan reálisat mondani, de egy olyan 20 évet gondolnék, hogy az ember meg is tudjon változni. Azt szellemileg és fizikailag is kibírnám” – mesélte László az interjúban.

Bándy Kata gyilkosa sokallja a 40 év börtöntpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Csemege, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.