Amikor Hollywood Magyarországra érkezik

Hollywood szereti gyönyörű fővárosunkat, 2016-ban is rengeteg filmet fognak nálunk forgatni, így rengeteg híres színészt és rendezőt láthatunk akár a kedvenc sörözőnkben üldögélni este, miután napközben átalakították az utcáinkat, kényük-kedvük szerint. Az idelátogató sztárokból a blikk.hu állított össze egy listát.

Harrison Ford és Ridley Scott – A Star Wars sorozat Han Soloja és a világhírű rendező közös projekt keretein belül, a Szárnyas fejvadász második részével érkezik Budapestre. Ridley Scott itt forgatta a Mentőakciót Matt Damonnal Budapesten és annyira megszerette a város adottságait, hogy hivatalosan bejelentette, mindenképp visszatér legújabb filmje miatt.

Rosamund Pike – A brit színésznőt a Gone Girl című sorozatból ismerhetjük, most egy második világháborús dráma készítése miatt érkezik hozzánk, amely a HHHH címet fogja kapni.

Charlize Theron – A The Coldest Cityben fog Theron szerepelni, ami miatt itt forgat Budapesten. A kémmozi a berlini fal leomlása előtti idősávban játszódik, elvileg sokszor fel fog tűnni Budapest, reméljük saját valójában, nem pedig, mint Berlin vagy bármely más város. Theron már itt van, nemrégen egy Kazinczy utcai francia étteremben látták, sőt le is fényképezkedett az étteremben dolgozó csapattal.

Ryan Gosling – Fiatalabb és idősebb hölgyek sajnos el kell keserítenünk önöket, ugyanis a legjobban kinéző férfiú példás családapa, így hiába vettek éves fitnessbérletet, nem valószínű, hogy a szintén a Szárnyas Fejvadász 2 miatt hozzánk érkező Gosling fejét el tudnák csavarni. Budapesti ittléte alatt sokkal valószínűbb, hogy egy kisebb jazzklubban találkozhatunk vele, mint a Nagymező utcai bulinegyed környékén, ugyanis Ryan Gosling odavan a jazzért.

 

Amikor Hollywood Magyarországra érkezikpecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Csemege, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.