Akadozik a Telekom országszerte

Országszerte nem működik, vagy akadozik a Telekom mobilhálózata. Sem hívni nem lehet, se mobilnetezni. A panaszosok elárasztották a szolgáltató oldalait – írja az Origo.

Csütörtök reggel fél 10 óta nem érhető el a Telekom mobilhálózata. A visszajelzések, és a szerkesztőség tapasztalatai alapján nem működik a mobilinternet, és a hanghívás sem.

Fél tizenegy óta bár akadozva, de elindul a mobilinternet: felcsatlakozott a készülék a 4G-hálózatra, de a tartalom csigalassúsággal töltött be. Van, akinél viszont csak a hanghívás működik, a mobilnet nem.

Egy óra múltán a mobilnet kikapcsolása mellett a hanghívás remekül működik.Azonban amint megpróbáljuk visszakapcsolni a 3G-4G hálózatot, és adatforgalmat generálni, ismét nem tudunk telefonálni, s a sima 2G/GSM hálózat is leáll.

A szolgáltató Facebook-oldalát elárasztották a panaszos ügyfelek: főleg budapesti lakosok írtak, de egyebek közt Tatán, Pécsen, Egerben és Győrött sem elérhető a szolgáltatás. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, miért nem kapnak tájékoztatást a hibáról, illetve azt akarták tudni, kompenzálják-e őket az okozott károkért. 

 

Akadozik a Telekom országszertepecsma.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hírzóna, Pécsi hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.